nl
nl

Vera Icon Dag 2024

vrijdag 24 mei 2024
Dit was de Vera Icon Dag 2023

In 2023 vierden wij met Vera Icon ons 5-jarig jubileum met een 3e geslaagde editie van onze Vera Icon Dag! Met meer dan 200 aanwezigen en de medewerking van enkel topsprekers, maakten we er samen een memorabele dag van.

250+

aanwezigen (uitverkocht)

20+

inspirerende sprekers

3

kwalitatieve programma's

Vera Icon Dag 2024

vrijdag 24 mei 2024
Het event van het jaar voor dierenartsen en assistenten!

De Vera Icon Dag is uitgegroeid tot een vast onderdeel van onze jaarplanning. Met telkens meer dan 200 aanwezigen en de medewerking van enkel topsprekers, maken we er ieder jaar weer een memorabele dag van. Dat willen we uiteraard dit jaar overdoen. Ons doel is een event te organiseren met een hoogkwalitatief vakinhoudelijk en sociaal programma EN gepresenteerd door topspecialisten!

En… uiteraard, we blijven Vera Icon, dus ook dit jaar zullen we het weer net een tikkeltje anders aanpakken. Benieuwd? Schrijf je dan zeker in!

Meer info
Locatie & tijdstip
Programma
Prijzen
Tickets
Presentaties

Zoals vorig jaar is er een volledig dagprogramma voor dierenartsen gezelschapsdieren en een apart dagprogramma voor paraveterinairen/assistenten.

Na afloop van de vakinhoudelijke programma’s sluiten we af met een borrel en muziek om samen het glas te heffen op de 4e editie van onze Vera Icon Dag! 

Deelname aan onze Vera Icon Dag levert je 6 Erkende Bijscholingspunten (6 EBP) op.

De 4e editie van de Vera Icon Dag organiseren we in het Ter Elst Hotel in Edegem.

 • Vrijdag 24 mei 2024 
 • Aanvang: 8u30
 • Locatie: Ter Elst Hotel 
  • Adres: Kattenbroek 1, 2650 Edegem
 • Er is gratis parkeergelegenheid ter beschikking. 
Download hier het volledige programma.

Voor Dierenartsen

 • Algemeen programma (volledige dag) – met lezingen over diverse onderwerpen zoals nieuwigheden bij diabetes bij de kat, update over Cushing bij de hond, corneaproblemen, etc.

 • Programma Dermatologie (volledige dag) – voor de eerste keer organiseren we een stream met enkel lezingen over dermatologie. Sprekers zijn onder meer Jo van Leuven die het zal hebben over cytologie en Sophie Vandenabeele & Jan Declercq die ons een unieke inkijk zullen geven in hun rijke caseload, en hoe zij de dingen aanpakken.

 • Programma Beeldvorming (halve dag) – hoe begin je met endoscopie (Joris De Swert) en een diepe duik in casussen over radiografie van de gewrichten en echografie van het abdomen (Bernadette Van Rijssen en Barbara Vandevelde).

 • Programma Pijn & Gedrag (halve dag) – een namiddag meegenieten van de unieke en ruime ervaring van Tiny De Keuster wat betreft de invloed van pijn op het gedrag van honden.

Voor Dierenartsassistenten

 • Volledig dagprogramma met lezingen over vaccinatie, diabetes bij de kat, pijnherkenning, vachtverzorging, voedingsadviezen en zoveel meer.

 

De actuele prijzen staan iets verder naar beneden op de pagina vermeld. 

Kmo-portefeuille

Indien je werkzaam bent in Vlaanderen en een Belgisch ondernemingsnummer hebt is het mogelijk om jouw inschrijving te betalen met kmo-portefeuille. 

 • De Vlaamse overheid subsidieert tot 30% van je opleiding.
 • Meer info: www.kmo-portefeuille.be
 • Registratienummer Vera Icon: DV.O238077
 • Deze opleiding vertegenwoordigt 6 uur.

Belangrijk: Vraag ten laatste 14 dagen na de start van de opleiding je subsidie aan.

 

 

Koop je ticket(s) via de volgende link: https://www.vera-icon.be/vera-icon-dag-2024-tickets/

Voor deelnemers worden de presentaties achteraf in pdf-vorm beschikbaar gemaakt. 

 

Tickets

Speedy Bird

Dierenartsen: € 400 (excl. BTW)
Assistenten: € 225 (excl. BTW)

beschikbaar t.e.m. 15/02/2024

Early Bird

Dierenartsen: € 425 (excl. BTW)
Assistenten: € 250 (excl. BTW)

beschikbaar t.e.m. 17/03/2024

Regular Bird

Dierenartsen: € 450 (excl. BTW)
Assistenten: € 275 (excl. BTW)

vanaf 18/03/2024

Overheerlijke lunch en licht ontbijt zitten inbegrepen in de prijs. Net zoals netwerken met meer dan 200 andere collega's en koffie in overvloed.

Partners

De Vera Icon Dag, dat doen we natuurlijk niet alleen. Wij kunnen ook dit jaar rekenen op hulp van onze trouwe partners. Die willen we dan ook van harte bedanken om er een onvergetelijke editie van te maken.

Partner worden in 2024?

Wil jij erbij zijn op 24 mei 2024 als partner? Vraag onze partnerbrochure aan.
Aftermovie 2023
Aftermovie 2022

*Vera Icon behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen aan het programma. Deelnemers worden steeds over eventuele wijzigingen geïnformeerd.