nlfr
nlfr

Over Ons

Jose-Mottet-Vera-Icon
JOSÉ MOTTET
Jose-Mottet-Vera-Icon

José Mottet

Biografie

Ik studeerde in 1993 af als dokter in de Diergeneeskunde aan de Universiteit van Gent en ging meteen aan de slag als practicus kleine huisdieren. 14 jaren aan de consultatietafel en het managen van de praktijk toonden me alle uitdagingen die een practicus kleine huisdieren tegenkomt.

In 2007 was ik klaar voor een nieuwe professionele uitdaging en vervoegde ik Zoetis Benelux (toenmalig Pfizer Animal Health Belux) als Technical Services Manager. Ik leerde er de basisprincipes van een succesvolle productlancering, ondersteunde en trainde het team op het terrein en onderhield contacten met opinieleiders. Ook farmacovigilantie behoorde tot mijn verantwoordelijkheden.

In 2011 behaalde ik het postgraduaat Bedrijfskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2012 maakte ik de overstap naar Bayer Animal Health HQ in Monheim (Duitsland) waar ik werkte als Global Veterinary Medical Affairs Manager. Ik was er onder meer verantwoordelijk voor de opzet van postmarketing studies, evaluatie van in-licensing projecten, strategisch advies voor Onderzoek & Ontwikkeling, organisatie van wetenschappelijke bijeenkomsten en het onderhouden van contacten met internationale opinieleiders.

Eind 2017 besloot ik mijn opgedane kennis en ervaring als dierenarts en Veterinary Medical Affairs manager ten dienste te stellen van alle geïnteresseerden en richtte ik Vera Icon op.

Michiel Mottet

Biografie

Ik studeerde in 2018 af als arbeids-, organisatie- en gezondheidspsycholoog aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, Nederland. Gedurende mijn studie kreeg ik speciale interesses in de aspecten motivatie, werk-privé balans, burn-out, organisatiecultuur en leiderschap. Vanzelfsprekend verdiepte ik me voor mijn masterthesis in deze onderwerpen en onderzocht ik de aantrekkelijkheid van verschillende organisatieculturen en leiderschapsstijlen voor millennials.

Eind 2018 maakte ik de stap om samen met papa medeoprichter en trotse zaakvoerder te worden van Vera Icon. Een avontuur dat me vooral veel passie, dynamiek, energie en werkplezier in mijn professionele leven bezorgt.

Met mijn jeugdig enthousiasme en energie wil ik me steeds verder blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied en deze kennis toepassen in de diergeneeskunde, waarin psychologie steeds meer een belangrijke rol begint te spelen. Denk maar aan burn-out, werkdruk, werk-privé balans en het functioneren binnen een team. Door deze punten op peil te zetten wil ik graag bijdragen aan een beter leven voor onze kleine viervoeters en zo ook aan het welzijn van eigenaars en natuurlijk ook dierenartsen zelf.

Samenwerken met Vera Icon?

Contacteer ons,
we helpen je graag verder!