nlfr
nlfr

Onze diensten

Teamontwikkeling

Krijg met MyDrives MyHabits MyMatch inzicht in jouw drijfveren en die van jouw team. En bouw zo aan een sterk fundament voor de toekomst voor jezelf, het team en de praktijk. 

Human Resources

Een objectieve en bondige samenvatting gebaseerd op vooraanstaande tekstboeken & recente publicaties weergegeven in een vlot leesbare taal.

Wetenschappelijke ondersteuning

Gaande van het opzetten en uitrollen van protocollen in de praktijk tot het organiseren van vakinhoudelijke wetenschappelijke bijeenkomsten.

Vera Icon Magazines

Korte samenvattingen van recente internationale publicaties betreffende de diergeneeskunde van hond en kat.

Teamontwikkeling

MyDrives MyHabits MyMatch: De totaalmethodiek om het beste uit mensen te halen

‘Waar krijg ik energie van? Wat drijft mij? Waar kom ik ‘s morgens mijn bed voor uit?’

Stel jij jezelf ook wel eens bovenstaande vragen? Om antwoord hierop te geven maken wij gebruik van de methodiek: MyDrives MyHabits MyMatch. De MyDrives-analyse geeft weer welke voorkeurskleuren jouw persoonlijkheid bepalen en geeft inzicht in waarom jij de dingen doet die je doet op een voor jouw kenmerkende wijze.

Zo kun je jouw talenten optimaal gebruiken, zet jij jezelf en anderen in hun kracht en haal je het beste uit jezelf en jouw team. Zo bouw je een sterk fundament voor jouw eigen toekomst, die van jouw team en de praktijk. 

Individuele medewerkers en teams die hun drijfveren en talenten optimaal benutten zijn aantoonbaar succesvoller. De achterliggende kleurentheorie van MyDrives zorgt ervoor dat organisaties als geheel stappen maken en kunnen blijven maken.

Download hier onze brochure of maak een afspraak voor meer informatie! 

Human Resources

Ondersteuning op het vlak van personeelsbeleid

Human Resources… het lijkt heel simpel, maar toch is het een vak apart!

Een toekomstgericht en professioneel personeelsbeleid vormgeven is dan ook geen sinecure. Als zaakvoerder of praktijkeigenaar komt het personeelsbeleid vaak bovenop je taken als dierenarts en/of managementtaken. Door (een deel van) die taken te outsourcen, boek je opnieuw ademruimte in je agenda in, win je aan efficiëntie en kan je je weer bezighouden met de dingen die je energie geven.

Met Vera Icon kunnen we je hierin ondersteunen. Het doel van de verschillende processen is om stabiliteit, duidelijkheid en transparantie te creëren. Maar ook om dubbel werk te voorkomen en duurzaam te kunnen werken. Zo zullen er bv. templates gemaakt worden naar de huisstijl van de praktijk en zal er geanticipeerd worden op de visie en toekomst van de praktijk.

Wens je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en dan komen wij graag een keer langs in de praktijk. 

Wat kunnen wij zoal voor je betekenen? 

 • Opmaken van functiehuis en functieprofielen
 • Opmaken van arbeidscontracten en arbeidsreglementen
 • Opzetten & begeleiding van hr-processen: werving & selectie, onboarding, beoordelen en ontwikkelen, etc.
 • Opstellen van vacatures
 • Opzetten van een strategisch belonings- en opleidingsbeleid
 • En nog veel meer!

Veterinary Medical Affairs

Wetenschappelijke ondersteuning voor de praktijk
 • Medical writing: het schrijven van abstracts, publicaties (Journals), teksten/content voor websites en het ontwikkelen van posters (congressen), brochures voor eigenaren, etc.
 • Opstellen van kliniekspecifieke diagnoseplannen en behandelingsprotocollen gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur en aanbevelingen van specialisten
 • Uitrollen van plannen en protocollen onder alle medewerkers
 • Opzetten van wetenschappelijke studies binnen de kliniek(groep)
 • Marktonderzoeksactiviteiten onder cliënteel
 • Organisatie wetenschappelijke bijeenkomsten

Meer info of vragen?

Contacteer ons,
we helpen je graag verder!