nl
nl

Vera Icon Dag

vrijdag 12 mei 2023

In 2023 mogen wij met Vera Icon 5 kaarsen uitblazen en dat willen wij met jullie vieren! Op vrijdag 12 mei 2023 organiseren wij onze 3e editie van de Vera Icon Dag! Geen betere manier om te proosten op ons 5-jarig jubileum!

Na onze meer dan een geslaagde editie van vorig jaar, met meer 200 aanwezigen en de medewerking van enkel topsprekers, maakten we er samen een memorabele dag van. Dat willen we uiteraard dit jaar overdoen.

De Vera Icon Dag is uitgegroeid tot een vast onderdeel in onze jaarplanning. Ons doel is een bijscholingsdag te organiseren met een  hoog kwalitatief vakinhoudelijk programma EN gepresenteerd door topspecialisten van EIGEN bodem!

En… uiteraard, we blijven Vera Icon, dus ook dit jaar zullen we het weer net een tikkeltje anders aanpakken. Benieuwd? Schrijf je dan zeker in!

Meer info
Locatie & tijdstip
Programma
Prijzen
Impressie '22
Inschrijven
Presentaties

De 3e editie van de Vera Icon Dag wordt opnieuw georganiseerd in het Van der Valk Hotel in Mechelen, en dit op 12 mei! Zoals vorig jaar is er een volledig programma voor dierenartsen gezelschapsdieren en een apart programma voor paraveterinairen/assistenten.

Nieuw dit jaar is dat dit laatste nu ook een dagvullend programma is EN dat er een volledig programma voorzien is rond praktijkmanagement. 

Na afloop van het vakinhoudelijke programma sluiten we af met een borrel, hapjes en muziek om samen het glas te heffen op het 5-jarig jubileum van Vera Icon! 

Voor de Vera Icon Dag krijg je 6 Erkende Bijscholingspunten (6 EBP).

  • Vrijdag 12 mei 2023 
  • Aanvang: 8u30
  • Locatie: Van der Valk Hotel Mechelen 
    • Adres: Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen

Programma: bekijk hier het volledige programma van de Vera Icon Dag 2023. 

Lezingen door: Sophie Vandenabeele, Nelly Mols, Barbara Vandevelde, Pascale Smets, Michiel Mottet, Pieter Vanacker, Inge Thas, Jarno De Smet, Tim Bosmans, Ine Cornelis, Bernadette Van Ryssen, Femke Mortier, Albert Bauwens, Johan Peeters, Julie Rousseau, Pieter Cox

Keynote door: Saartje Vandendriessche – ‘Nooit meer moe’


‘Ondernemen is topsport en daarom wil ik de bedrijfswereld meenemen in dit energiek verhaal. Wat is het geheim om maximaal te presteren? Welke factoren werken vermoeidheid in de hand en wat kunnen we daar tegen doen? Maw hoe kunnen we ons energetisch potentieel optimaliseren?

Het is deze kennis die ik graag met jullie deel in een interactieve keynote. Want als er één ding is dat ik geleerd heb, dan wel dat we grip kunnen krijgen op onze energie.’

 

 

* De prijzen zijn excl. BTW

Kmo-portefeuille

Vanaf dit jaar is het mogelijk om jouw inschrijving te betalen met kmo-portefeuille. 

  • De Vlaamse overheid subsidieert tot 30% van je opleiding.
  • Meer info: www.kmo-portefeuille.be
  • Registratienummer Vera Icon: DV.O238077
  • Deze opleiding vertegenwoordigt 6 uur.

Belangrijk: Vraag ten laatste 14 dagen na de start van de opleiding je subsidie aan.

 

 

Bekijk hier de foto’s van de Vera Icon Dag 2022. 

Bekijk hier de aftermovie van de Vera Icon Dag 2022.

Inschrijven kan door iets verder naar beneden te scrollen en onderstaand formulier in te vullen. 

Download de presentaties via de volgende link: https://www.vera-icon.be/vera-icon-dag-2023-presentaties/

 

Inschrijven
Stap 1 van 2

Gegevens deelnemer(s)

*Deze vraag dient enkel om een inschatting te krijgen van het aantal interesses in de verschillende programma's om zo de zalen mooi te kunnen verdelen.
De Vera Icon Dag '23 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Goud sponsors
Zilver sponsors
Brons sponsors
Terugblik Vera Icon Dag 2022

*Vera Icon behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen aan het programma. Deelnemers worden steeds over eventuele wijzigingen geïnformeerd.