nl
nl

Vera Icon Magazines

Met de Vera Icon Magazines willen wij de dierenarts faciliteren om op de hoogte te blijven van de nieuwigheden in de diergeneeskunde.

Om deze doelstelling te verwezenlijken ontwikkelen we momenteel 2 magazines: het Vera Icon Magazine en de Vera Icon Dermatologie.

Hierin worden de wetenschappelijke ontwikkelingen, per vakgebied, binnen de diergeneeskunde voor kleine huisdieren kort en bondig samengevat zodat het vlot leesbaar wordt voor de practicus kleine huisdieren.

Vera Icon Magazine

Korte samenvattingen van recente internationale publicaties geselecteerd o.b.v. klinische relevantie en onmiddellijk nut voor de praktijk. Toegespitst op de algemene diergeneeskunde van hond en kat.

Vera Icon Dermatologie

Korte samenvattingen van recente internationale publicaties betreffende de dermatologie van hond en kat.

Specials

Binnenkort meer informatie over onze specials!

Vera-Icon

Veterinary Medical Affairs

(VMA) activiteiten
  • Medical writing: het schrijven van abstracts, publicaties (Journals), teksten/content voor websites en het ontwikkelen van posters (congressen), brochures voor eigenaren, etc.
  • Opstellen van kliniekspecifieke diagnoseplannen en behandelingsprotocollen gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur en aanbevelingen van specialisten
  • Uitrollen van plannen en protocollen onder alle medewerkers
  • Opzetten van wetenschappelijke studies binnen de kliniek(groep)
  • Marktonderzoeksactiviteiten onder cliënteel
  • Organisatie wetenschappelijke bijeenkomsten

Meer info of vragen?

Contacteer ons,
we helpen je graag verder!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!